Om Hjelm & Henriksen

Vi er en VVS-virksomhed, der med udgangspunkt i Ebeltoft, Hobro og Aarhus løser alle former for VVS-opgaver for private og erhverv. Vi udfører traditionelle VVS-opgaver og blikkenslagerarbejde samt alternative energiformer som sol- og jordvarme.

Kvaliteten er i top og udført med høj faglig kompetence, og så har vi en gammeldags opfattelse af god service: Vi kommer til tiden, og naturligvis rydder vi op efter os, inden vi går.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 23 23 24 62 eller e-mail for mere information eller et uforpligtende tilbud.

Tag os med på råd

Vi har mange års erfaring og hjælper med at finde den optimale løsning. Find inspiration her på siden og ring for et godt råd eller et uforpligtende tilbud.

Derfor skal du vælge Hjelm & Henriksen

Hos os er kvaliteten i orden. Vi overholder vores aftaler, og skulle der opstå et problem, tager vi det alvorligt og løser det omgående.

Vores medarbejdere efteruddannes løbende, og dermed sikrer vi os, at niveauet forbliver højt. Hjelm & Henriksen er medlem af Bedre Bad – Bedre Energi  og DS. Det er din garanti for kvaliteten i alt, hvad vi gør.

Hjelm & Henriksen A/S har i 2015 opnået ratingen AAA®. Kun 3,8% af samtlige danske regnskabspligtige selskaber har opnået denne høje soliditets og kreditvurdering. I 2014 og 2015 udnævnt til Gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen.

DS garanti