Hjelm & Henriksen

Professionel og erfaren VVS-service

Hjelm & Henriksen A/S tilbyder totalløsninger inden for vvs til kunder i hele Aarhus-området samt Ebeltoft og Djursland. Med mange års erfaring inden for faget kan vi sikre dig en optimal løsning – skræddersyet efter ønske og behov. Vi klarer alle typer opgaver fra små reparationer til store nybyggerier. Vores opgaver spænder vidt. Udover blot VVS-arbejde, leverer vi bl.a. også blikkenslagerarbejde og hydraulik, med bl.a. service og eftersyn på kraner, lastbiler mm. Vores services inkluderer bl.a.:

  • Varme- og vandinstallationer
  • Ventilation
  • Jord- og varmepumper
  • Solvarmeanlæg
  • Varme- og køleanlæg
  • Blikkenslagerarbejde
  • Komplette badeværelser

Ikke blot VVS’er

Hjelm & Henriksen A/S kan ikke blot levere traditionelt VVS-arbejde. Vi løser også alle former for blikkenslagerarbejde med effektive og moderne metoder, lige fra tagrender til butiks- og bygningsdesign. Derudover tilbyder vi løsninger i vedvarende energi, bl.a. med varmepumper, jordvarme og andre CO2-reducerende produkter. Vores alsidighed gør, at vi kan levere en totalløsning og dermed løse al dit arbejde i ét hug – således sparer du både pengene og besværet ved at have adskillige firmaer på én opgave.

Fleksibel og pålidelig

Vi udfører alle former for VVS- og blikkenslagerarbejde og har stor erfaring med både private og erhvervskunder. Hos Hjelm & Henriksen A/S er vores målsætning – udover selvfølgelig at levere et kompetent arbejde – at levere en god service. Vi kommer til tiden, overholder vores aftaler og efterlader dit hus eller din virksomhed i god og ryddelig stand.

Vi tager udgangspunkt i kundens individuelle behov, og vores kompetente medarbejdere står altid klar til give dig rådgivning, så vi kan finde den rigtige løsning. Vi leverer ligeledes totalløsninger med både VVS- og blikkenslagerarbejde.

Kontakt os i dag

Uanset hvad dit behov er, står vores medarbejdere klar til at svare på spørgsmål og levere et uforpligtende tilbud. Ring på 23 23 24 62 for at finde den rigtige løsning til dit behov.