Danfoss

- Vi er specialister i Danfoss

Hos Hjelm & Henriksen VVS er vi specialister i løsninger fra Danfoss, om så det omhandler gulvvarme, varmevekslere, ventilation, radiatortermostater eller innovative styringssystemer.

Vi har mange års erfaring med installation, service, reparation og fejlfinding i forbindelse med Danfoss systemer. Vi holder os løbende opdateret via kurser inden for Danfoss løsninger, så vores kunder altid er sikret den bedste rådgivning og service.

Danfoss Redan - Danmarks billigste varmeveksler

Kun 7.900,- inkl. levering og montering

Ved udskifting eller installation af en ny varmeveksler anbefaler vi Danfoss Redan. Med en varmeveksler fra Danfoss vil du opleve en minimalt varmetab og en meget høj ydeevne, hvilket vil sige at du sparer på energien og lever op til de fremtidige energikrav.

Hos os kan du få en helt ny Danfoss Redan varmeveksler inklusiv levering og montering til KUN 7.900,-

Kontakt os for mere information på tlf.: 23 23 24 62

Danfoss Link

Danfoss Link er den intelligente styreenhed, der placeres centralt og som styrer din boligs opvarmning. Det er en intelligent løsning som giver dig fuld kontrol over dit varmeforbrug.

Fordele:

  • Styr din bolig varme via en app
  • Spar op til 23% på varmeforbruget 
  • Pause-funktion
  • "Hjemme" og "Ikke tilstede/sover" tilstande
  • Ferie-funktion - så huset ikke bruger varme mens du ikke er hjemme
  • Og meget mere...

 Kontakt os for at høre mere om Danfoss Link - tlf.: 23 23 24 62

Danfoss One

Med Danfoss One er husets energistyring samlet ét sted. Alle enheder er designet til at kommunikere med hinanden. Med Danfoss One taler varmepumpe og ventilation sammen, hvilket giver en lang række fordele i form af regulering og styring af temperatur og luftfugtighed.

Kontakt os for at høre mere på tlf.: 23 23 24 62

Danfoss Eco

Danfoss Eco er den nemme vej til smart radiatorvarme og er kompatibel med 90% af alle fremløbs-radiatorventiler. Med Danfoss Eco får du et slidstærkt og elegent design med integreret display der kan drejer 180 grader, så du nemt kan aflæse termostaten fra alle vinkler.

Fordele ved Danfoss Eco:

  • Energibesparelser på op til 23%
  • Nem styring af din radiator via appen
  • Lav støjniveau

Kontakt os for en uforpligtende snak, om hvad vi kan gøre for dig - tlf.: 23 23 24 62

Kontakt os for hjælp

Hos Hjelm & Henriksen VVS har vi mange års erfaring og er eksperter på Danfoss. Kontakt os for en uforpligtende snak på tlf.: 23 23 24 62 eller send en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi installerer, reparerer og servicerer Danfoss installationer i områderne omkring Aarhus og omegn, herunder Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg. Samt hele Djursland herunder Ebeltoft og Kolind.

 

Læs også om: