Danfoss specialister i Aarhus

Vi er specialister i Danfoss løsninger

Hos Hjelm & Henriksen VVS er vi specialister i løsninger fra Danfoss, om så det omhandler gulvvarme, varmevekslere, ventilation, radiatortermostater eller innovative styringssystemer.

Vi har mange års erfaring med installation, service, reparation og fejlfinding i forbindelse med Danfoss systemer. Vi holder os løbende opdateret via kurser inden for Danfoss løsninger, så vores kunder altid er sikret den bedste rådgivning og service.

Danfoss er meget mere end bare radiatorventiler og termostater. I dag bliver mange hjem moderniseret med funktioner som trådløs gulvvarmestyring og elegante termostater. Hvis du er interesseret i smarte løsninger, såsom en gulvvarmestyringsapp, så har Danfoss gjort det både nemt og smart. Alt kan styres via din smartphone og en tilhørende app. Du kan f.eks. sætte en timer på dit varmesystem, og derved kun varme op i nødvendige perioder. Det kan spare dig mange penge på varmeregningen. Et eksempel på dette: Du kan sætte temperaturen ned om natten og i arbejdstiden. F.eks. kan du vælge en temperatur på kun 17 grader om natten, og mens du er på arbejde, for så at sætte temperaturen op til 22 grader igen ved fyraften.

Danfoss Redan - Danmarks billigste varmeveksler

Ved udskiftning eller installation af en ny varmeveksler anbefaler vi Danfoss Redan. Med en varmeveksler fra Danfoss vil du opleve en minimalt varmetab og en meget høj ydeevne, hvilket vil sige at du sparer på energien og lever op til de fremtidige energikrav.

Få Danfoss Redan installation for kun kr. 9.400,-

Hør mere eller læg en bestilling på Danfoss Redan varmeveksler inklusiv levering og montering ved at kontakte os på tlf. 23 23 24 62.

Danfoss Link - Intelligent varmestyring

Danfoss Link er den intelligente styreenhed, der placeres centralt og som styrer din boligs opvarmning. Det er en intelligent løsning som giver dig fuld kontrol over dit varmeforbrug.

Fordele:

  • Styr din bolig varme via en app
  • Spar op til 23% på varmeforbruget
  • Pause-funktion
  • "Hjemme" og "Ikke tilstede/sover" tilstande
  • Ferie-funktion - så huset ikke bruger varme mens du ikke er hjemme
  • Og meget mere...

Kontakt os på tlf. 23 23 24 62 for at høre mere om Danfoss Link tilbud, funktioner m.m.

Danfoss One - Nem temperaturregulering

Med Danfoss One er husets energistyring samlet ét sted. Alle enheder er designet til at kommunikere med hinanden. Med Danfoss One taler varmepumpe og ventilation sammen, hvilket giver en lang række fordele i form af regulering og styring af temperatur og luftfugtighed.

Kontakt os på tlf. 23 23 24 62. for at høre mere om Danfoss One.

Danfoss Eco - Moderne og besparende termostater

Danfoss Eco er den nemme vej til smart radiatorvarme og er kompatibel med 90% af alle fremløbs-radiatorventiler. Med Danfoss Eco får du et slidstærkt og elegant design med integreret display der kan drejer 180 grader, så du nemt kan aflæse termostaten fra alle vinkler.

Fordele ved Danfoss Eco:

  • Energibesparelser på op til 23%
  • Nem styring af din radiator via appen
  • Lav støjniveau

Få en uforpligtende snak om Danfoss Eco på tlf. 23 23 24 62.

Kontakt os for rådgivning til Danfoss løsninger

Hos Hjelm & Henriksen VVS har vi mange års erfaring og er eksperter på Danfoss.Kontakt os for en uforpligtende snak på tlf. 23 23 24 62 eller send en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi installerer, reparerer og servicerer Danfoss installationer i områderne omkring Aarhus og omegn, herunder Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg. Samt hele Djursland herunder Ebeltoft og Kolind.

Læs mere om energiløsninger:

Hvis du har interesse i at læse om vores andre energiløsninger, så har vi samlet links til de forskellige sider her. Siderne indeholder generelle informationer om de forskellige emner, som du indledningsvist kan læse og finde svar på det meste. Har du andre spørgsmål, så bare kontakt os. Vi står klar med rådgivning.