Energiløsning

Bruger du for meget energi i din bolig? Er varmesystemet i uorden eller ikke ordentligt reguleret ind? Hvordan med isolering og termostater? Der er mange spørgsmål, som kan være svære at svare på, og mange af svarene kan gemme på et for stort energiforbrug. 

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Aarhus kan du få gennemgået din bolig for at finde dine muligheder for at energioptimere. Det kalder vi et energitjek! Vi tilbyder både et basis og et udvidet tjek. Du kan læse her, hvad vores energitjek indenholder, pris, og hvad det har af betydning for dig. Vores energiløsninger hjælper og vi står for hele løsningen. Det vil sige at vi kører heller ikke før det hele virker. Det er vores garanti til vores kunder. 

Kunden i fokus

Hos Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Energi Århus C står vi altid klar til at hjælpe vores kunder med at finde de bedste energiløsninger. Vi har certificerede energivejledere, der kan hjælpe dig, når du skal tag en beslutning omkring dit anlæg. Det gælder uanset om, det er en installation af en ny energikilde eller en servicering af dit gamle anlæg. Der er i dag et bredt udvalg af forskellige energiløsninger, derfor kan det ofte være svært at overskue, hvilken løsning man skal vælge. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Vi er nemlig uafhængige af energiselskaberne. Det betyder, at vi kun vejleder dig ud fra vores egne erfaringer og dine behov. På denne måde kan vi sammen finde en energiløsning, der passer præcis til dig. Både vores vejledere og håndværkere er professionelle fagudlærte folk, der går højt op i at give vores kunder den bedste service. Vi leverer kun VVS arbejde af højste kvalitet. 

Et netværk af muligheder

Vi ved om nogen, at markedet for energioptimering og energiløsninger løbende er i udvikling. Derfor ser vi vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle VVS- og energispecialister, som en vigtig kilde til ny viden og information. Det sker gennem sparring blandt vores kyndige og dygtige kolleager. Derfor kan du ved valg af Hjelm & Henriksen A/S,, Bedre Energi Aarhus C sikrer dig en lokal VVS- og energiekspert, som altid er opdateret med den nyeste viden på markedet. Om end det gælder arbejdsteknikker, løsninger eller lovgivning, så er vi altid klar til besvarelse af dine eventuelle tvivlsspørgsmål.

Vores netværk sikrer dig altså, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle energiløsninger, som findes på markedet. Det sikrer dig størst tilfredshed med din fremtidige investering.

Kontakt os allerede i dag, og sammen kan vi skræddersy en løsning, som passer til netop din husstands behov. Hos Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Bad Aarhus C ser vi frem til at høre fra dig.

Skab overblikket

Det kan være uoverskueligt, at danne sig det fulde overblik over samtlige energiløsninger, som findes på markedet i dag. Her på siden har du adgang til en masse relevant information, som forhåbentligt kan spare dig tid, og i sidste ende skabe det fulde overblik. Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på 23 23 24 62 – og start med at få lavet et energitjek, hvor vi gennemgår din boligs energiforbrug, isoleringsgrad, brug af termostater m.v.

 

Læs mere: