Fjernvarme

Hos Bedre Bad og Energi Århus C - Hjelm & Henriksen VVS A/S får du den bedste vejledning omkring installation og renovering af varmeanlæg. Vi går op i, at leverer de bedste løsninger til vores kunder, men hvad er en god løsning? Vi mener at fjernvarme er en af de bedste løsninger på markedet. Den sikrer en effektiv og økonomisk drift, som er nem at vedligeholde. Hvis du bor i et område med fjernvarme, kan du i de fleste tilfælde omlægge til fjernvarme. Dit hus skal tilsluttes fjernvarmenettet med en stikledning, som fører varmt vand til og fra dit hus. Det afkølede returvand sendes tilbage til fjernvarmeværket, hvor proceduren gentages.

Fjernvarme er den mest populære opvarmningsform i Danmark. Med et fjernvarmeanlæg får du en billig og miljøvenlig opvarmning, der både er effektiv og funktionel. Typisk kommer varmen fra en afbrænding af affald og overskudsvarme fra produktion af elektricitet. Det er derfor den oplagte løsning, hvis du ønsker et anlæg der udleder meget lidt CO2 i forhold til andre opvarmningsformer.

Spar penge ved at optimere dit fjernvarmeanlæg

Hvis du allerede benytter fjernvarme, kan det være en rigtig god idé, at overveje en gennemgang af dit anlæg for at optimere driften mest muligt. Et velfungerende fjernvarmeanlæg kan nemlig skabe store besparelser.

 

  • Nye ventiler

  • Termostatventiler på anlæg, der er mere end 10 år gamle, måler kun vandtemperaturen i rørene og ikke rumtemperaturen. Du kan spare penge ved at udskifte termostater/ventiler, så du bedre kan styre varmen

  • Manuelle gulvvarmeventiler udskiftes til termostater eller elektronisk styring

  • Få en A-mærket cirkulationspumpe

  • Ny varmtvandsbeholder/veksler

  • Isoler varmerørene

  • Vejrkompenseringsanlæg

Et Fjernvarmeeftersyn kan hurtigt betale sig

På baggrund af vores mange års erfaring med fjernvarmeanlægget anbefaler vi, at du får et lavet eftersyn/service af dit fjernvarmeanlæg jævnligt. Det mest optimale vil være én gang om året, eller som minimum hvert andet år. Ved at få gennemgået din fjernvarmeinstallation, sikrer du at anlæggets drift altid fungere optimalt. Dermed går intet energi tabt og du spare i sidste ende penge på vamreregningen.

Det kan bedre betale sig at få vedligeholdt dit fjernvarmeanlæg løbende gennem en serviceordning i stedet for at skulle have repareret anlægget, når først skaden er sket. Det vil vi gern hjælpe dig med. Når du vælger en serviceordning hos os er du garanteret en service af den højeste kvalitet. Alle vores medarbejdere er professionelle og fagudlærte inden for deres arbejdesområde.