GRATIS ENERGIBEREGNING af boligen

Prøv vores gratis online energimærke beregner her! Der kan være mange penge at spare ved at implementere en ny energikilde til dit hjem. Hos Bedre Bad - Bedre Energi Aarhus hjælper vi dig med at finde frem til den bedst mulige energiløsning. Det hele starter med en beregning af dit energimærke og herefter anbefaler vi at du får foretaget et energitjek af boligen - hvis der beregneren viser at der er penge at spare. Når du bestiller vores energitjek, kommer Hjelm & Henriksen ud og gennemtjekker dine installationer og vurdere efterfølgende om mulighederne for energioptimering af din bolig.

Beregn hvilken energimærkning dit hus har

Lav en energiberegning og se hvor stor en besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus! Energimærkning spiller en stadig større rolle ved bolighandel.

Du kan beregne, hvor meget du alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh, samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Den gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Energirådgivning baseret på beregning

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, så kan du få energirådgivning af en af vores lokale eksperter i energioptimering og -renovering. Vi kalder det et Energitjek – og her giver vores energivejleder dig et overblik over energiforbruget i detaljer samt forslag til, hvordan du med ændringer og energiforbedringer kan opnå besparelser på budgettet.

Din beregning starter her!

m2
kr
kWh

DIN BOLIGS ENERGIMÆRKE ER:

G

DIT POTENTIALE FOR VÆRDIFORØGELSEN

Her kan du se det potentiale du har for en værdiforøgelse af dit hus ved at foretage energioptimering*.

Fra

Til

Værdiforøgelse i kr.

DIT POTENTIALE FOR ÅRLIG BESPARELSE

Hvis du foretager en energioptimering, der forbedrer dit energimærke fra det nuværende til det bedst mulige*.

Hvis du vælger at energioptimere fra det nuværende til energimærke C, er du allerede kommet et langt stykke. Du får her forholdsvis mest for din investering. Dit årlige besparelsespotentiale ved at optimere fra dit nuværende til energimærke C er:

Fra til energimærke A1/A2/B

Fra til energimærke C

* Beregningen af energimærket, potentialet for værdiforøgelse og besparelses-potentiale på energiregningen er kun vejledende. Programmet tager ikke højde for graddage i beregningen. Du kan få en præcis udregning ved at kontakte din lokale Bedre Energi specialist. Find ham her.

KAN DU SIGE JA TIL NEDENSTÅENDE 5 LETTE ENERGIBESPARENDE RÅD?

1) Lufter du ud i boligen mindst 10 minutter hver dag?

2) Er alle boligens varmeinstallationsrør isolerede?

3) Er boligens cirkulationspumpe mindre end 5 år gammel?

4) Er der termostatventiler på boligens radiatorer?

5) Er der installeret natsænkning eller vejrkompensering på din varmeinstallation?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du godt på vej – men der er selvfølgelig mere at hente. Få en uforpligtigende energisnak eller bestil et Energitjek af din bolig hos vores Certificerede Energivejleder - så får du klar besked om dine muligheder for besparelser og værdiforøgelse af din bolig.

 

Energimærker gør boliger sammenlignelige

Et energimærke fortæller først og fremmest noget om boligens energiforbrug. Det er altså et mål for energieffektiviteten. Det er altså muligt med mærkningen at sammenligne forskellige boligers energiforbrug, hvilket er en vigtig faktor for en langsigtet betragtning. Med andre ord viser mærkningen, hvad det koster i varme-, el- og vandforbrug.

Vores generelle erfaring er, at energimærkning spiller en ekstrem stor rolle i forbindelse med hussalg. Boliger med et godt energimærke sælges oftest til en højere pris end sammenlignelige boliger med et dårligere energimærke. Dette er en vigtig vinkling at have med i sine overvejelser, da en del af investeringen i et nyt og moderne varmeanlæg kan betales tilbage gennem et eventuelt fremtidig hussalg.

Det betyder energimærkningen af din bolig

Skalaen er i de senere år blevet ændret, hvor skalaen i dag går fra "A2020" til "G". Ved mærkning af "A2020" skal det forstås sådan, at det er den mest energieffektive form, hvorimod "G" er den mindst energieffektive form. Hvis skalaen virker lidt uoverskueligt, kan det være en fordel at sammenligne skalaen med de energimærker, som vi kender fra blandt andet vaskemaskiner, køleskabe, frysere mv.

Vi står klar med råd og vejledning

Hos Bedre Energi Aarhus C er vi stolte af at kunne kalde os for BBA Certificeret Energivejleder. Det er din garanti for, at din lokale energiekspert har den nødvendige viden og erfaring, som det kræves for, at kunne tilbyde kyndig ekspert rådgivning. Vores pointe er blot, at du ved valg af os, som din professionelle samarbejdspartner bliver præsenteret for samtlige energirigtige løsninger.

Vi tilbyder energiberegning og energioptimering

Når du har foretaget en energiberegning af din bolig, og set hvilket energimærke din bolig har, så kan du tage stilling til om din bolig skal energioptimeres. Vælger du Bedre Energi Aarhus, så er du garanteret en kompetente samarbejdspartner i forbindelse med energiforbindelsen af din bolig eller erhvervsejendom.

Vi energioptimerer ud fra begrebet totalløsning. Det betyder, at vi overtager hele projektet og sørger for levering af de rette materialer, samt koordinering af de nødvendige håndværkere. Det betyder også, at den pris vi aftaler er den endelige pris for hele projektet. Altså vil du aldrig støde ind i uforudsete omkostninger, når du har handlet med os. Vi bryster os af at have en fuldstændigt transparent og ærlig prismodel!

Læs mere om energiløsninger her: