GULVVARME

- STORE BESPARELSER AT HENTE

Gulvvarme er efterhånden et must i de fleste hjem, og det er der ikke noget at sige til, for udover varme fødder om morgenen, så vil du opleve, at der faktisk også er mange andre fordele at indhente ved gulvvarme:

  • En jævn opvarmning
  • Spar penge ved mindre varmeforbrug
  • Energibesparende varmeløsning
  • Indretning uden at skulle tage hensyn til radiatorer

Specialister i Danfoss

Vi er specialister i gulvvarme-systemer fra Danfoss. Vi hjælper med installering, service, fejlfinding og reparation af fx. Danfoss Icon eller Danfoss Link systemerne. 

Med et Danfoss gulvvarmesystem er du sikret en langvarig effekt og en effektiv investering på lang sigt i dit hjem.

Er du i tvivl om hvilket gulvvarmesystem du skal vælge? Så ring til os på tlf.: 23 23 24 62

Nemt, effektivt og fjernstyret

Med Danfoss Link™ får du et trådløst, programmerbart varmestyringssystem, som passer til enfamiliehuse på op til 300 m2. Du får fuld fleksibilitet til fingerspidserne, da varmen kan styres fra ét centralt panel eller rum for rum, alt efter hvad du foretrækker. 

Sammen med den nye Danfoss Link™ App får du desuden komplet kontrol over din gulvvarme med kun ét tryk på din smartphone, uanset hvor du befinder dig henne i verden. Det er altså slut med at tage på ferie og glemme at slukke for varmen.

Opdateret viden

Hos Hjelm & Henriksen VVS er vi altid opdaterede omkring de nyeste teknikker, anlæg og metoder inden for energi og opvarmningsformer. Uanset opvarmningstype kan du være sikker på, at vi er opdaterede på området så vi kan give dig den bedste rådgivning. 

Kontakt os for hjælp

Du kan trygt overlade din gulvvarme-installation til Hjelm & Henriksen VVS. Vi har mange års erfaring og er eksperter på området. Kontakt os for en uforpligtende snak på tlf.: 23 23 24 62 eller send en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi installerer gulvvarme i områderne omkring Aarhus og omegn, herunder Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg. Samt hele Djursland herunder Ebeltoft og Kolind.

 

Læs også om: