OLIEKEDLER

Oliefyring er en af de dyreste måder at varme sin bolig op på. Men før du skifter oliefyret ud, er det en god idé at tage et kig på, hvordan dit hus er isoleret, og hvilke opvarminingsbehov du har. Alt afhængigt af hvordan isoleringen ser ud kan vi anbefale nogle forskellige tiltag.

Det er stadig lovligt at installere et nyt oliefyr eller en oliekedel hvis den gamle går ned og du ikke bor i område med kollektiv varmeforsyning. Derfor er du selvfølgelig også meget mere end velkommen til at kontakte Hjelm & Henriksen for at  

Det er rigtig godt for miljøet at skifte oliefyret ud, da oliefyr udleder en masse partikler og en masse CO². Men der kan desuden være god økonomi i det, især hvis dit oliefyr er mere end ti år gammelt. Og selvom det er nyere, kan det være en god idé allerede nu at tænke i alternativer.

Er oliefyret eksempelvis placeret i et udhus, giver det et varmetab i jorden på 10-20 %. Så uanset hvilken løsning du vælger i fremtiden, vil det være bedre at have varmeanlægget inde i huset. Det kræver selvfølgelig, at du har plads til det.

Kontakt os, hvis du vil vide, om det er rentabelt at udskifte din gamle oliekedel.