SPA - OG POOLSERVICE

Hjelm & Henriksen A/S har veluddannede specialister indenfor spa - og poolservice, hvor vi med udgangspunkt i vores afdelinger i Århus, Hobro og Ebeltoft servicerer anlæg i store dele af landet. Vi leverer alle løsninger til spa - og pools. Det er os du vil tage med på råd i forhold til rengøring og vedvarende vedligeholdelse af din spa eller din pool. Vi tilbyder hurtig servicering og inspicering af dine installationer og kan hurtigt fortælle dig hvordan det skal gøres bedst muligt og med tanke på økonomien bagved. Vi ved hvor vigtigt det er for vores kunder at de bliver serviceret hurtigt, men også oplever at den sparring og rådgivning de modtager er fyldestgørende nok til at de er sikre til at gøre det selv efterfølgende. Skulle du dog have brug for at vi gør det for dig, så kan vi også finde ud af det. Som eksperter indenfor pool anlæg og spa bade kan vi assistere dig.

Hjelm & Henriksen A/S tilbyder hurtig service på alle spa - og pools.

Vi kommer alle hverdage fra 8 til 16, og i weekender og helligdage fra 11 til 20. Ring 23 23 24 62 for professionel service.

Systemer og udstyr

Vi leverer alle kvalitetsprodukter indenfor: Pumper, filteranlæg, rengøringssytemer, vandpåfyldning, lyssystemer, doseringsudstyr, testsæt, automatiske bundsugere, afdækninger, modstrømsanlæg, rutschebaner og legeudstyr. Kort sagt alt hvad du skal bruge til at vedligeholde din pool eller spabad.

Renovering og nybygning

Hjelm & Henriksen renoverer pools overalt i landet. Vi beklæder med professionelle foliemembraner i 1,5 mm kraftig armeret fiberforstørket PVC - Flex 150 og Coatflex 150. Tykkelsen har både noget sige i forhold til holdbarheden, men også i forhold til hvor meget kulde der slipper igennem folien.

Pumper og filteranlæg kommer altid fra de førende leverandører og rørføring og montage udføres af specialuddannede VVS montører og elektrikere.

Hjelm & Henriksen A/S tilbyder alle former for energirigtig opvarmning med varmepumper, solfangere og effektive varmevekslere. Spar mange penge på udskiftning til energirigtig opvarmning. Vores autoriserede VVS montører, elektrikere og poolteknikere klarer alle opgaver !

Du er altid velkommen til at ringe med spørgsmål, problemer eller nye opgaver hvor du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ring 23 23 24 62 for vareprøver, brochurer og tilbud !