VANDVARMERE OG VARMEVEKSLERE

- Altid adgang til varmt vand

Med en vandvarmer eller varmeveksler har du altid adgang til varmt vand i dit hjem. Hos Hjelm & Henriksen VVS har vi igennem mange år specialiseret os indenfor opvarmning af brugsvand med varmevekslere og vandvarmere.

Vandvarmere - Metro Therm

Er din vandvarmer ikke længere funktionsdygtig? Så kan vi trygt anbefale Metro Therm, som er eksperter i fremstilling af vandvarmere. Med en vandvarmer fra Metro Therm er du sikret en økonomisk og innovativ løsning der holder i mange år frem.

Metro Therm el-vandvarmer med Smart Control

Med en el-vandvarmer med Smart Control opvarmer du kun den mængde vand, der skal bruges. Smart Control er en intelligent styring, der aflæser det faktiske forbrugsmønster i husholdningens vandforbrug og varmer dermed kun det vand op, der skal bruges til den rette tid. Det er der mange fordele ved:

  • Det sparer energi - og du sparer dermed på varmeregningen
  • Der er altid tilstrækkeligt med varmt vand til hele familien - slut med kolde brusere!
  • Vandvarmeren har et lavt varmetab med PUR fuldisolering
  • Lynhurtig opvarmning med 3kW ved 400V
  • 5 års garanti mod gennemtæring

Kontakt os hvis du har brug for hjælpe til service, reparation eller udskiftning af din varmvarmer! Ring til os på tlf.: 23 23 24 62 eller send en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Varmevekslere - vi har mange års erfaring

Hos Hjelm & Henriksen VVS har vi mange års erfaring med installation, service og reparation af varmevekslere. En varmeveksler til brugsvand sørger for, at du altid har varmt vand i dine radiatorer og i dine vandhaner. Der er mange fordele med en varmeveksler - du får en energiøkonomisk løsning, en praktisk løsning og en frem for alt en løsning som holder i mange år.

Specialister i Danfoss Redan

Ved udskifting eller installation af en ny varmeveksler anbefaler vi Danfoss Redan. Med en varmeveksler fra Danfoss vil du opleve en minimalt varmetab og en meget høj ydeevne, hvilket vil sige at du sparer på energien og lever op til de fremtidige energikrav.

Kontakt os for mere information på tlf.: 23 23 24 62

Vandvarmere og varmevekslere i Aarhus og omegn

Vi installerer, servicerer og reparerer vandvarmere og varmevekslere i områderne omkring Aarhus og omegn, herunder Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg. Samt hele Djursland herunder Ebeltoft og Kolind.

 

Læs også om: