moderne varmepumper sparer dig penge

Energi- og pengebesparende varmepumpe - inkl. levering og montering:

Fra Kr. 95.000,- 

METROAIR I varmepumpe Bedre Bad - Bedre Energi Aarhus Hjelm-Henriksen

Metro Therm Varmepumpe

  • Energieffektiv luft-vand varmepumpe.
  • Et af markedets laveste lydniveauer - kun 53 dB.
  • Effektiv ned til -25 grader C.
  • Ideel til radiator og gulvvarme.
  • Brugervenligt display.

Pris inkl. levering og montering
Fra 105.000,-*

* forudsat der kan trækkes håndværkerfradrag eller energitilskud fra

Bestil Metro Therm varmepumpe  Bedre Bad - Bedre Energi Aarhus Hjelm-Henriksen

 

Når du udskifter det gamle gas- eller oliefyr til en moderne varmepumpe kan du opnå store besparelser på din varmeregning. Tilligemed er varmempumpen er grønnere løsning. Hos Bedre Bad - Bedre Energi i Aarhus finder vi den bedste varmeløsning til dig og dine behov. Tøv ikke med at kontakt en af vores Certificerede Energivejleder for kyndig vejledning.

Spar penge ved at skrotte det gamle oliefyr

Det kan simpelthen ikke betale sig at bevare et ældre oliefyr - det er både dyrt og bekosteligt for miljøet. Gør din pengepung og klimaet en tjeneste og udskift oliefyret med en moderne og billig varmepumpe. Ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk kan du spare over 60 % på din varmeregning og samtidigt reducerer du CO2-udledningen til 1/3, når du skifter dit oliefyr ud med en moderne varmepumpe. Læg dertil fremtidige prisstigninger på fyringsoliens afgifter. En energirenovering vil i mange tilfælde også have en positiv indflydelse på dit hus' salgsværdi.

Udskiftning af naturgasfyr til varmepumpe

Du kan også med fordel udskifte dit naturgasfyr til en ny moderne varmepumpe. Man kan spare over 1/3 af påvarmeregningen og mere end halverer CO2-udledningen, når du skifter fra naturgasfyr til en moderne varmepumpe (ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk). Regeringens klimaudspil varsler også øgede afgifter på naturgas og billigere el til f.eks. varmepumper, så din besparelse bliver endnu større efterhånden som tiltagende træder i kraft.

En varmepumpe er en god investering

En udskiftning til en moderne varmepumpe indebærer store årlige besparelser på din varmeregning - derved vil varmepumpen stille og roligt tjene sig selv ind igen - og fremover give dig flere penge på lommen. Det kan jo næsten betale familines sommerferie og samtidigt nyde en opvarmet bolig med en god klimasamvittighed.

Få tilskud eller fradrag til varmepumpe-installation

Du får desuden tilskud eller håndværkerfradrag til skrotning af oliefyret og installation af en ny varmepumpe. Vi hjælper dig gerne med at beregne, hvor stort tilskud, du kan få – og vi kan også hjælpe med at udfylde papirerne.

Vi giver dig den bedste varmeløsning

Tag en snak med Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus, hvis du stadig har oliefyr, eller dit gasfyr snart skal udskiftes. Vores certificerede energivejledere kender de moderne og effektive varmekilder og kan hjælpe dig til den rigtige løsning. Om det så er en varmepumpe, et pillefyr eller en tredje type.

Få en samlet pris på installation af varmepumpe her

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus er levering og installation altid inkluderet i din pris. Du behøver med andre ord ikke frygte uventede ekstraregninger – vi er først færdige, når din varmepumpe fungerer som den skal, og vi har kørt dit gamle fyr væk. Lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker til en ny varmepumpe. Ud fra dine behov og krav kan vi sammensætte et godt tilbud på varmepumpe løsningen. Du er altid velkommen til at kontakte os inden at du vælger din ønskede varmepumpeløsning.

Rent arbejde – tryg løsning

Vi sørger for rent arbejde, så du altid trygt kan åbne dit hjem for vores installatør. Læs mere om vores trygge løsninger.

 

Vælg din ønskede varmepumpe-løsning nedenfor: