Moderne varmepumper sparer dig mange penge

- og letter dit klimahjerte med et mere miljø- og klimavenligt energiforbrug.

Energi- og pengebesparende varmepumpe - inkl. levering og montering:

 

METROAIR I varmepumpe Bedre Bad - Bedre Energi Aarhus Hjelm-Henriksen

Metro Therm Varmepumpe

  • Energieffektiv luft-vand varmepumpe.
  • Et af markedets laveste lydniveauer - kun 53 dB.
  • Effektiv ned til -25 grader C.
  • Ideel til radiator og gulvvarme.
  • Brugervenligt display.

Pris inkl. levering og montering
Fra 105.000,-

 

Bestil Metro Therm varmepumpe  Bedre Bad - Bedre Energi Aarhus Hjelm-Henriksen

 

Når du udskifter det gamle gas- eller oliefyr til en moderne varmepumpe kan du opnå store besparelser på din varmeregning. Tilligemed er varmepumpen en grønnere løsning. Hos Bedre Bad - Bedre Energi i Aarhus finder vi den bedste varmeløsning til dig og dine behov. Tøv ikke med at kontakte en af vores Certificerede Energivejleder for kyndig vejledning. Så hjælper han med rådgivning omkring en ny luft-til-vand varmepumpe fra Metro therm.

Spar penge ved at skrotte det gamle oliefyr

Det kan simpelthen ikke betale sig at bevare et ældre oliefyr - det er både dyrt og bekosteligt for miljøet. Gør din pengepung og klimaet en tjeneste og udskift oliefyret med en moderne og billig varmepumpe. Ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk kan du spare over 60 % på din varmeregning og samtidigt reducerer du CO2-udledningen til 1/3, når du skifter dit oliefyr ud med en moderne varmepumpe. Læg dertil fremtidige prisstigninger på fyringsoliens afgifter. En energirenovering vil i mange tilfælde også have en positiv indflydelse på dit hus' salgsværdi.

Udskiftning af naturgasfyr til varmepumpe

Du kan også med fordel udskifte dit naturgasfyr til en ny moderne varmepumpe. Man kan spare over 1/3 af påvarmeregningen og mere end halvere CO2-udledningen, når du skifter fra naturgasfyr til en moderne varmepumpe (ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk). Regeringens klimaudspil varsler også øgede afgifter på naturgas og billigere el til f.eks. varmepumper, så din besparelse bliver endnu større efterhånden som tiltagende træder i kraft. Læg dertil krigen i Ukraine og de stigende gaspriser fra Russisk gas, så har det faktisk aldrig været nemmere at tage beslutningen om at overgå fra gas til en mere miljøvenlig luft-til-vand varmepumpe.

En varmepumpe er en god investering

En udskiftning til en moderne varmepumpe indebærer store årlige besparelser på din varmeregning - derved vil varmepumpen stille og roligt tjene sig selv ind igen - og fremover give dig flere penge på lommen. Det kan jo næsten betale familiens sommerferie og samtidig kan I nyde en opvarmet bolig med en god klimasamvittighed. Det åbenlyse valg du skal træffe er om det skal være luft-til-vand eller luft-til-luft. Der skal du tage fat i vores dygtige personale og få en uforpligtende snak. Du kan også udfylde kontaktformularen nederst på denne side og blive kontaktet af os. 

Få tilskud eller fradrag til varmepumpe-installation

Du får desuden tilskud eller håndværkerfradrag til skrotning af oliefyret og installation af en ny varmepumpe. Vi hjælper dig gerne med at beregne, hvor stort tilskud, du kan få – og vi kan også hjælpe med at udfylde papirerne.

Vi giver dig den bedste varmeløsning

Tag en snak med Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus, hvis du stadig har oliefyr, eller dit gasfyr snart skal udskiftes. Vores certificerede energivejledere kender de moderne og effektive varmekilder og kan hjælpe dig til den rigtige løsning. Om det så er en varmepumpe, et pillefyr eller en tredje type.

Få en samlet pris på installation af varmepumpe her

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus er levering og installation altid inkluderet i din pris. Du behøver med andre ord ikke frygte uventede ekstraregninger – vi er først færdige, når din varmepumpe fungerer som den skal, og vi har kørt dit gamle fyr væk. Lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker til en ny varmepumpe. Ud fra dine behov og krav kan vi sammensætte et godt tilbud på varmepumpe løsningen. Du er altid velkommen til at kontakte os inden at du vælger din ønskede varmepumpeløsning.

Rent arbejde – tryg løsning

Vi sørger for rent arbejde, så du altid trygt kan åbne dit hjem for vores installatør. Læs mere om vores trygge løsninger.

 

Lad os kontakte dig for et uforpligtende tilbud

- udfyld formularen nedenfor med en beskrivelse i kommentarfeltet. Så kontakter vi dig for en uforpligtende samtale.