DIN PROFESSIONELLE ERHVERVSPARTNER 
INDEN FOR VVS OG BLIK

Hjelm & Henriksen VVS – Bedre Bad Aarhus har gennem en årrække serviceret erhvervskunder inden for ventilation, VVS og energioptimering

Vi udfører ventilation, indeklima, klimaanlæg, VVS, trykluft, gas, procesudsugning med mere. Udover at skabe sikre effektive og driftssikre installationer, så har vi fokus på brugervenlighed og komfort. Vi servicerer alle vores erhvervskunder i og omring Aarhus.

  • VVS – ude som inde
  • Trykluft
  • Anlæg og installationer inden for gas
  • Procesudsugning
  • Ventilation og indeklima

For flere virksomheder fungerer vi endvidere som fast servicepartner inden for de nævnte områder. Vores kunder er beliggende i Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg.

Endvidere er det værd at nævne at hvis du skulle mangle en VVS-er eller en indeklimakonsulent til din virksomhed i og omkring Ebeltoft og Kolind så kan vi også hjælpe dig der. Vi holder nemlig også til i disse byer med fast base. Så du er velkommen til at kontakte Hjelm & Henriksen for at få en uvildig vurdering af dit firmas indeklima eller VVS konstellation. 

Læs om: