Nyt Bad

Med en nyt bad øger du hverdagens komfort og samtidig boligens værdi: Hos Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Bad Aarhus får du, ud over en vvs-installatør med den nyeste viden inden for vådrum, og så masse af inspiration og idéer – vi giver dig muligheden for at blive guidet sikkert gennem diverse bad valg og effektivt styre hele byggeprocessen. Så hvis du står og mangler viden og info omkring dit nye badeværelse eller renovering af det gamle, så kontakt din lokale Bedre Bad Aarhus. Vi varetager hele Århus og oplandet omkring. Vores store viden omkring badeværelser, VVS og sanitet kommer dig helt sikkert til gode og vi vil glæde os til at arbejde sammen mod at kreere dit drømmebadeværelse. 

Vi ser frem til i samarbejde med dig at skabe dit nye badeværelse – lige efter dine ønsker og behov.

Læs mere her om:

Kontakt Hjelm & Henriksen A/S 23 23 24 62

Vi løser VVS projekter i nærområdet: Hele Djursland og Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg.

Det er dermed sikkert at sige at hvis du bor i eller omkring Aarhus så kan du være sikker på at vi kan hjælpe dig og du får dermed også et lokalt firma til at varetage dine sanitetsopgaver. Derudover er det også værd at nævne at Hjelm & Henriksen VVS varetager opgaver i Ebeltoft og Kolind hvor vi også har kontorer.