Nyt Bad

Med en nyt bad øger du hverdagens komfort og samtidig boligens værdi: Hos Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Bad Århus får du, ud over en  VVS-installatør med den nyeste viden inden for vådrum, og en masse inspiration og idéer – vi giver dig muligheden for at blive guidet sikkert gennem diverse bad valg og effektivt styre hele byggeprocessen. Så hvis du står og mangler viden og info omkring dit nye badeværelse eller renovering af det gamle, så kontakt din lokale Bedre Bad - Bedre Energi Aarhus. Vi varetager hele Aarhus og oplandet omkring, men har særligt mange kunder i områderne Egå, Risskov, Lystrup, Tilst og Åbyhøj, så bor du i et af disse områder er det meget muligt at du har set vores VVS biler køre forbi. Desuden har Hjelm-Henriksen VVS afdelinger i Kolind og Ebeltoft, så hvis du har et specifikt vvs problem her, så kontakt bare enten Kolind eller Ebeltoft afdelingen.

Vores store viden omkring badeværelser, VVS og sanitet kommer dig helt sikkert til gode og vi vil glæde os til at arbejde sammen mod at kreere dit drømmebadeværelse. Vi står i hvert fald klar med et stort hold af kompetente VVS-installatørere til at bygge dit nye badeværelse. Når vi bygger dit nye badeværelse så kan du forvente at det hele er med i prisen. Vi står for alt i forhold til at hyre de rigtige håndværkere ind til opgaven. Vi sørger selvfølgelig selv for VVS-delen, men de andre står vi også for at hyre ind. Du kan dermed læne dig tilbage og nyde at der bliver taget hånd om dit nye badeværelse. Så når du næste gang søger VVS Århus og vi dukker op, så behøver du ikke at søge mere på andre håndværkere, for den del skal Bedre Bad - Bedre Energi Århus nok varetage.

Vi ser frem til i samarbejde med dig at skabe dit nye badeværelse – lige efter dine ønsker og behov. Har du måske set vores biler i det sydlige Aarhus har du ikke set fejl. Vi opererer meget i Højbjerg, men har også arbejde i det vestlige Aarhus omkring Tilst og Åbyhøj.

Læs mere her om:

Kontakt Hjelm & Henriksen A/S 23 23 24 62

Tag fat i vores kontor for at booke en VVS-opgave, uanset om det er et stoppet afløb eller et vandrør der drypper. Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og vi løser den også hurtigt og kompetent med den faglighed der er nødvendig. Du kan se vores biler køre rundt i det nordlige Aarhus hvor vi løser opgaver i bl.a. Egå, Risskov og Lystrup. 

Det er dermed sikkert at sige at hvis du bor i eller omkring Århus så kan du være sikker på at vi kan hjælpe dig og du får dermed også et lokalt firma til at varetage dine sanitetsopgaver. Derudover er det også værd at nævne at Hjelm & Henriksen VVS varetager opgaver i Ebeltoft og Kolind hvor vi også har kontorer. Kontakt os gerne for selv de mindste VVS-opgaver. Vi varetager hele kataloget og kan hjælpe med alt lige fra tilstoppede vaske og toiletter til at bygge dit nye badeværelse. Du kan også se et udvalg af hvilke brusere og armaturerer du kunne tænke dig på badeværelset. Håndvaske og vandhaner er også noget vi kan finde frem til dig. Find os ved at søge på vvs service Århus næste gang du mangler ekspertise til en stor eller lille vvs opgave. Vi er klar til at hjælpe dig.