Book et gratis Badtjek

Få inspiration og gode råd til dit nye badeværelse.

Et gratis Badtjek er uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Vi kommer hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse og fortæller dig om mulighederne for eksempelvis:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Vi kan rådgive og inspirere dig til at træffe de rigtige valg – helt ned i de små detaljer, der ofte gør den store forskel.

Sammen finder vi intelligente løsninger, der passer til dine badeværelsesdrømme. Hvis du ønsker det, laver vi gerne en aftale om et projektoplæg med tegning, tidsplan og tilbud på det nye badeværelse. Sådan kan vi sammen gøre dine drømme til virkelighed.

Ønsker du inspiration inden besøget af vores Bedre Bad ekspert, kan du få masser af gode ideer ved at læse 10 tips til et personligt badeværelse - eller ved selv at prøve at tegne dit drømmebadeværelse. Ved at bruge vores tegneprogram kan du selv tegne og designe dit badeværelse. På den måde kan du få masser af ideer samt se det færdige resultat - prøv det gratis tegneprogram her.

Udfyld venligst vores simple formular her nedenfor og book dit gratis badtjek så du kan få opfyldt dine drømme omkring et nyt badeværelse. 

Dit GRATIS Badtjek begynder her!

 

 

Mere om:

Bedre Bad - Bedre Energi

Inspiration til indretning af badeværelse 

Den kalkfri bolig

Det nyeste inden for duschtoiletter

Totalløsning

VVS service