GRATIS BADTJEK

Her starter dit nye badeværelse!

Få inspiration og gode råd til dit nye badeværelse.

Et gratis Badtjek er uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Vi kommer hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse og fortæller dig om mulighederne for f.eks.:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Vi kan rådgive og inspirere dig til at træffe de rigtige valg – helt ned i de små detaljer, der ofte gør den store forskel.

Sammen finder vi intelligente løsninger, der passer til dine badeværelsesdrømme. Hvis du ønsker det, laver vi gerne en aftale om et projektoplæg med tegning, tidsplan og tilbud på det nye badeværelse. Sådan kan vi sammen gøre dine drømme til virkelighed.

Ønsker du inspiration inden besøget af vores Bedre Bad ekspert, kan du få masser af gode ideer ved at læse vores 10 tips til et personligt badeværelse — du kan også prøve at tegne dit drømmebadeværelse. Ved at bruge vores tegneprogram kan du selv tegne og designe dit badeværelse. På den måde kan du få masser af ideer samt se det færdige resultat - prøv det gratis 3D tegneprogram her.

Udfyld venligst vores simple formular her nedenfor og book dit gratis badtjek så du kan få opfyldt dine drømme om et nyt badeværelse. 

Dit GRATIS Badtjek begynder her!

 

Opdag de mange badeværelsesmuligheder

Uanset om du skal have renoveret det gamle badeværelse, eller du skal have bygget et spritnyt, så er mulighederne mange. Hvis du skal have renoveret dit gamle badeværelse, så løser vi både totalrenoveringer, hvor vi udskifter alle elementerne i dit badeværelse. Ved en totalrenovation kan vi være behjælpelige i alle stadier af projektet. Vi har gode tips og ideer, som du med fordel kan gøre brug af i planlægningsprocessen. Vi har renoveret mange badeværelser, og har derfor opsamlet tips og løsninger, som kan få selv små badeværelser til at føltes rummelige. Har du brug for en visualisering af dit nye badeværelse, så har vi det helt rigtige værktøj. Gennem Bedre Bad – Bedre Energi kæden kan vi tilbyde et online tegneprogram. Her kan du vælge mellem mange forskellige badeværelsesmøbler, armaturer, toiletter og andre elementer til badeværelset. Når du har designet dit badeværelse, så er det faktisk muligt at få det vist som en 3D model. Lyder det interessant, så tryk ind på linket her: Online tegneprogram

Hvis totalrenovation ikke er hvad du har i tankerne, så har vi også god erfaring med andre badeværelsesløsninger. Som et eksempel på en løsning, kan vi nævne at en udskiftning af badeværelsesmøblerne og tilbehøret kan gøre underværker for badeværelset. Med et såkaldt ”facelift” kan du puste helt nyt liv ind i det gamle badeværelse. Det er nemlig sådan, at simple ændringer kan ændre hele stilen på badeværelset. Få installeret en ny håndvask, nyt toilet, eller nye håndklæde tørrere og puf, så ser badeværelset pludselig nyt ud igen. Har du lidt mere luft i budgettet, så kan du med fordel smide nye klinker i, og så har du for væsentligt færre penge, effektivt et helt nyt badeværelse.

Der er som sagt mange muligheder, for at opnå et lækkert badeværelse. Er du i tvivl om hvilken løsning, som er den bedste for din situation, så er vi klar med rådgivning. Vi hjælper gerne med råd om forskellige materialer, toiletter og meget mere. Vi har samlet en liste med emner, som vores kunder oftest bruger lang tid på at overveje:

  • Farver og farvekombinationer
  • Hvilke funktionaliteter, som badeværelset skal besidde
  • Valg af badeværelsesmøbler
  • Valg af materialer til badeværelset.

Der er mange valg, som skal tages når man designer sit nye badeværelse. Det er uagtet om badeværelset skal have et ”facelift”, eller der er tale om en totalrenovation. Har du brug for en professionel rådgiver, så står vi klar til at hjælpe dig på vej. En god måde, at starte dit nye badeværelsesprojekt, er ved at booke et gratis badtjek.

Læs mere om VVS og Sanitetsløsninger: