BRYGGERS LØSNINGER – INDBYDENDE OG PRAKTISK, TAK!

Nogen kalder bryggerset for boligens mest funktionelle rum – og det er da også rigtigt. For her foregår en række familiens interne arbejdsopgaver. Men bryggerset er andet og mere end det. 

Mange steder fungerer bryggerset også som indgang til huset i hverdagen. Derfor spiller fremtoningen – design og gennemtænkt indretning – også en vigtig rolle.

Med vores ekspertise og viden hjælper vi dig sikkert i mål med dit næste bryggers. Med vores mange års erfaring har vi mulighed for at opstille en lang række af funktionelle bryggers-løsninger, som er skræddersyet til netop hver enkelt husstands behov. Her på siden har du adgang til mere information, og danne dig et overblik over dit næste bryggers.

Rådgivning med kunden i fokus

Brug vores ekspertise til at skabe det personlige bryggers, så det hænger godt sammen med den boligens øvrige stil. Enten om du ønsker at gemme vaskemaskinen og tørretumbleren bag skydelåger, eller få monteret skabe. Fordelen ved et korrekt indrettet bryggers er, at du få udnyttet pladsen optimalt, og lige efter dit hoved. Det kan samtidig være en fordel og kigge på jeres varmekilder, om der kan være noget at sparer ved at energioptimere den nuværende løsning. 

Husk: Vi kan lave totalløsningen, der gør projektgennemførelsen smidig og hurtig.  Alt, hvad du skal gøre, er at læne dig tilbage og glæde dig til, at du kan tage dit lækre, nyindrettede bryggers i brug.

Et bryggers med uendelige muligheder

Dit bryggers er selvfølgelig ikke stedet, hvor man inviterer sine gæster på besøg. Derimod er det et af de rum, som bidrager mest til boligens praktiske og funktionelle egenskaber. Her menes det, at man har mulighed for at indrette, designe og etablere sit bryggers, som er skræddersyet efter hver enkelt behov. I nedenstående afsnit vil vi beskrive nogle eksempler på bryggerser, som kunne være særlig relevante for dig.

Et bryggers kan både bruges, som hovedentre eller hverdagsentre. Hvis man benytter rummet som hverdagsentre, så er fordelen her, at det kan være indgangen, hvor man slæber sine dagligvare med ind i huset, eller indgangen hvor man tager sit beskidte tøj af og på. Her kan man derfor bruge boligens pæne hovedentre, når man f.eks. får gæster på besøg.

Hvis dit bryggers skal bruges som hovedentre, så er vores generelle råd, at det er vigtigt at tage højde for design og æstetikken. Det kan nemlig være fordelagtigt for dig at tage højde for muligheden at skjule vaskemaskinen og tørretumbleren bag enten skabslåger eller skydedøre. Et bryggers som hovedentre har altså flere formål, som både kræver skabsplads, knager til at hænge tøj eller muligheden for at stille sine sko på hylder.

Hvis din bolig er etableret med et køkken-alrum, så kan et bryggers med fordel løse en række komplikationer, som kan opstå i hverdagen. Med et bryggers har du nemlig mulighed for at etablere et grovkøkken. Det skal altså forstås sådan, at du kan benytte dit bryggers til rensning af grøntsager, kød eller fisk. Du har samtidig mulighed for opbevaring af de mange køkkenmaskiner, som er nødvendige i dagligdagen. Vores pointe er blot, at du med et grovkøkken i dit bryggers i langt højere grad kan holde orden i køkken-alrummet, hvilket bidrager til den samlede æstetik.

Lad Bedre Bad være din professionelle samarbejdspartner

Vi er din lokale samarbejdspartner, og sammen sikrer vi, at du kommer sikkert i mål med dit næste drømmeprojekt. Vi ved om nogen, at ombygning, renovering eller udvidelse af et bryggers kan være et uoverskueligt projekt for de fleste. Dog har vi stor erfaring med totalløsninger, hvilket betyder, at vi er din eneste kontaktperson gennem hele projektforløbet. Du skal blot læne dig tilbage, og nyde det endelige resultat. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ring til os for en uforpligtende snak om dit bryggers og muligheder! Du fanger din vvs-installatør Hjelm & Henriksen A/S på 23 23 24 62

Læs mere om VVS og Sanitetsløsninger: