SLIP FOR KALK I DIN BOLIG MED BWT BLØDGØRINGSANLÆG

Et blødgøringsanlæg bliver installeret lige efter din vandmåler. Blødgøringsanlægget sørger for at kalken i vandet helt eller delvist elimineres i hele hjemmet. Vandet vil løbe igennem anlægget og blive renset for alt kalk og du får derved lækkert og blødt vand. Fordelen ved at fjerne kalken fra vandet, er du slipper for meget rengøring, både på badeværelset og i køkken. Kalkfyldt vand kan samtidigt sætte sig i armaturer samt flisernes overflader og fuge, som er besværligt og yderst tidskrævende at fjerne. Med et BWT blødgøringsanlæg slipper du for at gribe fat i vaskemidlet og skrubbe kalken væk. Udover dette er der selvfølgelig den bløde oplevelse af helt rent vand når du bader i kalkfrit BWT vand.

Et blødgøringsanlæg er for dig, som bor i et kalkrigt område, og som er træt af de evindelige til kalkninger i boligen. Er du træt af at badeværelse kalker til og få kalkaflejringer på fliserne, og at elkedlen hele tiden skal renses? Så bør du læse mere om mulighederne med et BWT blødgøringsanlæg her på siden. Med et blødgøringsanlæg kan du få en kalkfri hverdag.

Nu er blødgøringsanlæg også godkendt til koldt drikkevand i privatboligen, det betyder du kan blive fri for kalk i hele din bolig.

Blødgøringsanlægget med DVGW-certifikat (Deutsche Verein des Gas und Wasserfaches) er pr. september 2016 nu også blevet godkendt til koldt drikkevand i Danmark. Det betyder, at du kan slippe af med kalken i dit drikke- og badevand.

BWT er Bedre Bads partner inden for blødgøringsanlæg, hvor produkterne BWT AQA Basic og BWT AQA Life opnår silkeblødt og kalkfrit vand til dig og dit badeværelse. BWT har over 50 års erfaring med disse løsninger inden for industrien!

Vil du slippe for kalk? – kontakt os på tlf 23 23 24 62 for et uforpligtende tilbud på et BWT blødgøringsanlæg inkl. levering og montering.

Fordelene ved et blødgøringsanlæg er:

  • Ingen kalkaflejringer 
  • Mindre rengøring
  • Mindre rengøringsmidler
  • Mindre sæbe og vaskepulver
  • Mindre skyllemiddel
  • Ingen kalkaflejringer inde i installationerne 
  • Længere levetid på installationerne
  • Silkeblødt vand
  • Skåner natur og miljø

Bestilling af blødgøringsanlæg

Kunne du tænke dig silkeblødt vand, bløde håndklæder og et kalkfrit badeværelse? Bestil dit BWT AQA Blødgøringsanlæg her. Husk at vælg Bed Bad Aarhus - Hjelm & Henriksen A/S som leverandør – så får I nemlig løsningen med levering og montering uden ekstraomkostninger. Det betyder at du med i prisen får: produktet, levering og montering inkl. arbejdsløn og moms. Du kommer i gang inkl. montering og levering fra kr. 16.995.- inkl. moms.

Det eneste du skal gøre for få dit BWT blødgøringsanlæg i din bolig er at kontakte os på tlf.: 23 23 24 62.

BWT blødgøringsanlægget har en meget brugervenlig styring. Du indstiller ganske enkelt den ønskede hårdhed på rå vandet, alt efter dit og boligens behov. Det er også muligt at indstille et ønsket tidspunkt for regeneration. Samtidigt kommer anlægget med en indbygget blandings- & bypassventil. Det giver dig muligheden for nemt at indstille vandets hårdhed efter behov.

Kalkspalter, blødgøringsanlæg & alarmer

BWT blødgøringsanlæg – leveret og monteret!

Bedre Bad Aarhus, Hjelm & Henriksen A/S er din lokale BWT-forhandler. Kontakt os på tlf. 23 23 24 62!

Bestil og køb installation af BWT blødgøringsanlæg hos os – her er prisen inkl. levering, montering og garanti på både produkt og udført arbejde. Vi kører over hele Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg – så brug din lokale VVS-installatør!

Vi har gode erfaringer med BWT blødgøringsanlæg og kan nævne mange tilfredse kunder i vores kølvand. Er du interesseret i dine muligheder, så kontakt os og hør mere. Når du gør forretning med Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus kan du være sikker på, at du sidder med en pålidelig og ærlig partner. Vores priser er altid inklusive levering og montering af vores produkter. Altså vil du aldrig opleve ekstra eller skjulte omkostninger, hvis du handler med os.

Læs mere om VVS og Sanitetsløsninger:

Er du interesseret i at læse mere om vores andre VVS og sanitetsløsninger, så finder du links til dem herunder. Vi har samlet en god portion information, som du indledningsvist kan fornøje dig med.