Badeværelse inspiration - Galleri

Når det gælder om at skabe den helt personlige løsning inden for bad-, køkken- og bryggers, så er der faktisk ingen begrænsninger. Lad bare dine ønsker og drømme bestemme – så skaber vi løsningen. Vi skaber altid løsningerne sammen med vores kunder. Det betyder at når du kontakter os, vil vi gøre alt for vejlede dig på den bedst mulige måde. Ud fra disse præmisser, kan vi sikre at det badeværelse du ønsker, skal du få. Vi ved med hundred procent hvad det præcist er du ønsker, og vores professionelle medarbejder vil levere den løsning til dig. Vi bruger dit badeværelse og transformere det ved at udnytte dens nuværende størrelse, og placering. Det vil sige at selvom du har et lille eller stort badeværelse, vil vi sammen lave en plan for dit personlige badeværelse.

Du kan med fordel bare skifter dine badeværelsesmøbler og tilbehør, hvis du ikke ønsker en gennemgribende renovering. Ofte ved nyt inventar, giver det badeværelset et nyt og moderne look. Andre gange kræver det renovering. Hvis du ikke er klar over dine muligheder for dit badeværelse, så prøv et gratis og uforpligtende badtjek og blive inspireret af Bedre Bad - Bedre Energi Aarhus - også kendt som Hjelm & Henriksen VVS. Du kan læse mere herom her. Husk du kan altid bruge vores professionelle medarbejder til at inspirere dig. Vi er eksperter, og har lavet mange løsninger, alt fra helt nye badeværelser til udskiftninger af enkelte produkter.

Her kan du se et lille udvalg af nogle af vores løsninger.

Du kan på Bedre Bad - Bedre Energi hovedsiden se et udsnit af nogle af de løsninger som vi har lavet for vores kunder. Der er lidt for enhver smag og det spænder bredt. VI har både lavet små badeværelser som skulle indrettes praktisk. VI har tilmed lavet store wellness badeværelser hvor der er masser af gulvplads og indretningen foregår i områder. Se her for at blive inspireret til din nye badeværelsesløsning.