BADEVÆRELSES INSPIRATION

Når det gælder om at skabe den helt personlige løsning inden for bad-, køkken- og bryggers, så er der faktisk ingen begrænsninger. Lad bare dine ønsker og drømme bestemme – så skaber vi løsningen. Vi skaber altid løsninger sammen med vores kunder. Det betyder at når du kontakter os, vil vi gøre alt for vejlede dig på den bedst mulige måde. Ud fra dine præmisser, kan vi sikre at det badeværelse du ønsker, skal du få. Vi har skarpt fokus på hvad du ønsker af kvaliteter i dit nye badeværelse og vores professionelle medarbejder vil levere den løsning til dig. Ved renovation tager vi udgangspunkt i dit nuværende badeværelse og transformerer det ved at udnytte dets nuværende størrelse og placering. Det vil sige at selvom du har et stort eller lille badeværelse, vil vi sammen lave en plan for dit personlige badeværelse.

Du kan med fordel bare skifte dine badeværelsesmøbler og tilbehør, hvis du ikke ønsker en gennemgribende renovering. Ofte ved nyt inventar, giver det badeværelset et nyt og moderne look. Andre gange kræver det renovering. Hvis du ikke er klar over dine muligheder for dit badeværelse, så prøv et gratis og uforpligtende badtjek og blive inspireret af Bedre Bad - Bedre Energi Aarhus - også kendt som Hjelm & Henriksen VVS. Du kan læse mere herom her. Husk du kan altid bruge vores professionelle medarbejder til at inspirere dig. Vi er eksperter indretning af badeværelset og smarte løsninger i høj kvalitet. Kort sagt ordner vi alt fra helt nye badeværelser til udskiftninger af enkelte produkter.

Her kan du se et lille udvalg af nogle af vores løsninger.

Du kan på Bedre Bad - Bedre Energi hovedsiden se et udsnit af nogle af de løsninger som vi har lavet for vores kunder. Der er lidt for enhver smag og det spænder bredt. Vi har både lavet små badeværelser som skulle indrettes praktisk. Vi har tilmed lavet store wellness badeværelser hvor der er masser af gulvplads og indretningen foregår i områder. Se her for at blive inspireret til din nye badeværelsesløsning.

Hvis du har brug for at visualisere badeværelsesplanen i en 3D model, så har vi det helt rigtige værktøj. Gennem Bedre Bad – Bedre Energi kæden kan vi tilbyde et online tegneprogram, som tillader dig at designe dit nye badeværelse i 3D. Du finder en stor vifte af forskellige bruse hoveder, toiletter, fliser og klinker, badeværelsesskabe og andre møbler til badeværelset. Det står alt sammen til din rådighed, og du kan give fantasien frit spil. Du finder vores online tegneprogram ved at trykke her!

Badeværelset er muligvis det vigtigste rum i huset

Badeværelset er en stærk kandidat, som værende boligens vigtigste rum. Her starter langt de fleste danskere dage med et bad. Derfor er det vigtigt, at ens badeværelse afspejler husstandens behov for æstetik og funktionaliteter. Nogle mennesker er vilde med en vandfaldsbruser, som giver et unikt design til badeværelset. Andre er mere interesserede i hygiejne løsninger, såsom dusche og berøringsfrie toiletter. Søger du dit drømmebadeværelse, så er du kommet til den helt rigtige VVS’er. Vi har mange års erfaring med at skabe personlige og lækre badeværelser. Vi kender til alle tips og knep, når vi taler renovering eller facelift af et gammelt badeværelse, og vi har gode råd til planlægningen af helt nye badeværelser. Uanset om du søger nye badeværelsesmøbler, som let og diskret kan puste nyt liv i et gammelt badeværelse, eller du er ude efter den helt store renovering, så står vi klar med dygtige håndværkere og materialer i allerhøjeste kvalitet.

Vi rådgiver gerne om forskellige materialer og varme systemer på markedet.

Læs mere om VVS og Sanitetsløsninger:

Slå dig løs på vores hjemmeside, og lad dig inspirere af de mange forskellige løsningsmuligheder. Vi har samlet en god portion af information omkring de forskellige emner, og heri kan du finde inspirationen til dit nye badeværelse. Lad fantasien slå sig løs, og sammen skaber vi dit drømmebadeværelse!