Kælder

Hvad bruger du din kælder til? Eller bruger du den overhoved til andet en opbevaring? 

Der er mange gode kvadratmetre i kælderen, som man bør bruge mere effektivt. Her hos Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Bad Århus C vil vi gerne hjælpe dig med skabe et overblik over de mange muligheder, der er for at udnytte pladsen bedre. Herunder er blot et par af de muligheder, som vi tilbyder: 

  • Opbevaring - tøj/klædeskabe
  • Husets ”vaskeri” – vaskemaskine, tørretumler, strygeplads
  • Ekstra badeværelse, spa-bad eller sauna
  • Værksted
  • Hobbyrum – bordtennisbord, billard
  • Atelier
  • Hjemmebar eller festsal

Har du idéerne, så har vi løsningerne. Vi ved, hvad der skal til for at gøre det nøgne, kolde og uisolerede til et brugbart og hyggeligt rum. Vi har både dygtige og professionelle medarbejdere, der kan hjælpe dig med at forvandle din kælder til et rum, som du kommer til elske. Vi er eksperter i at renovere og skabe gode langtidsholdbare løsninger. HVis du vælger os, kan du være sikke på, at du får en samarbejdespartner med mange års erfaring, der har løst et utal af forskellige opgaver. Vi garanterer, at vores arbejde og service er af den højste kvalitet. 

Har du styr på lovgivningen?

Omfanget og graden af lovgivningen afhænger i høj grad af hvilket formål, som din kælder skal have. Her skal det forstås sådan, at hvis kælderen eksempelvis skal bruges til opbevaring, vaskerum eller fyrrum, så er der få regler, som begrænser mulighederne for dette. Dog er det en anden sag, hvis man ønsker, at kælderen skal benyttes til beboelse, så er der langt flere regler og krav, som skal overholdelse, før det er muligt.

Hovedreglen er selvfølgelig, at kommunen skal have godkendt kælderen til beboelse. Samtidig er der også en række af krav indenfor bygningsreglementet, som ligeledes skal være opfyldt. Alt dette har vi styr på, blot du har styr på, hvilket formål din kælder skal løse. Lad os sammen skabe dit næste projekt.

Vi skaber overblikket

Renovering, ombygning eller udvidelse af en kælder kan være et uoverskueligt projekt for de fleste. Dette kan vi være med til at løse for dig. Vi har i mange år tilbudt totalløsninger af projekter i forskellige typer og omfang. Lad Hjem & Henriksen A/S være din professionelle samarbejdspartner gennem hele forløbet. Vi er din eneste kontaktperson, så du blot skal læne dig tilbage og nyde det endelige resultat.

Kontakt os på 23 23 24 62 med dine idéer og få vores vurdering, rådgivning og forslag til konkret løsning. 

Læs mere om:

Rådgivning

Badeværelse

Bryggers

Energiløsninger