SERVICE PÅ
DIT SOMMERHUS

Vi har stor erfaring med installation og vedligehold af en lang række alternative varmekilder til sommerhuse og har hjulpet mange sommerhusejere i Syddjurs.

Få lukket ned i sommerhuset

Vi kan hjælpe dig med at få lukket sommerhuset korrekt ned. Vi har stopr erfaring og kan blandt andet rådgive og udføre arbejdet for dig hvis du ønsker. Det vi typisk plejer at gøre er få tømt hele rørsystemet for vand, så frosten ikke frostsprænger rørerne. Vi sørger for at toiletter ikke sprænger grundet frost i vandet og kummen dermed udvides. 

Derudover tømmes alle rørerne for luft eftersom at der næsten altid er lidt luft tilbage i rørerne. Det gælder desuden også blandingsbatterier hvor det kan være dyrt at glemme at få disse tømt og afmonteret.

Samtidig kan vores serviceteam rykke med ud med kort varsel, hvis fx et vandrør eller toiletkummen er frostsprængt.

Vi tilbyder også at forebygge ved at lukke dit sommerhus ned til vinteren, så du ikke får dig en kedelig overraskelse, når du kommer tilbage næste forår. Det gør vi ved at lukke for hovedvandtilførslen og tømme alle vandrør og -haner med trykluft, så selv den mindste vanddråbe forsvinder.

Kontakt os på 23 23 24 62 – så laver vi aftalen med det samme - læs evt. vores guide til hvordan vi anbefaler at du selv lukker ned for sommerhuset.