SERVICE PÅ DIT SOMMERHUS

Vi har stor erfaring med installation og vedligehold af en lang række alternative varmekilder til sommerhuse og har hjulpet mange sommerhusejere i Syddjurs. Skal vi servicere dit sommerhus og gøre det klar til sæsonen eller måske lukke det ned så det er klar til vinteren. Ring og aftal en tid hos Hjelm & Henriksen VVS. Vi har afdelinger i Ebeltoft, Kolind, Lystrup og Aarhus. Vi har gennem tiden serviceret mange sommerhuse i Østjylland og på Djursland. Navnligt det store sommerhus område i og omkring Ebeltoft hvor korrekt VVS service har stor effekt på sommerhuset.

Vi tilbyder selvfølgelig også at åbne op for sommerhuset igen og give det en omgang VVS service så det er klar til sommeren. Det gør vi ved at gå sommerhuset igennem og tjekke at alle rør er intakte og at der ikke er nogen lækager til når vi åbner for vandet. Alle afløb bliver også gået igennem så vi er sikre på at de ikke er tilstoppede på badeværelser eller i køkken eller bryggers. Er der ekstra afløb i sommerhuset vi skal være opmærksomme på, så er vi også det. Hjelm & Henriksen VVS har stor ekspertise indenfor åbning og lukning af sommerhus, så du kan trygt ringe til os på 23 23 24 62.

Få lukket ned i sommerhuset

Vi kan hjælpe dig med at få lukket sommerhuset korrekt ned. Vi har stor erfaring og kan blandt andet rådgive og udføre arbejdet for dig hvis du ønsker. Det vi typisk plejer at gøre er at få tømt hele rørsystemet for vand, så frosten ikke frostsprænger rørerne. Vi sørger for at toiletterne ikke sprænger grundet frost i vandet og kummen dermed udvides. 

Derudover tømmes alle rørerne for luft eftersom at der næsten altid er lidt luft tilbage i rørerne. Det gælder desuden også blandingsbatterier hvor det kan være dyrt at glemme at få disse tømt og afmonteret.

Samtidig kan vores serviceteam rykke akut ud med kort varsel, hvis fx et vandrør eller toiletkummen er frostsprængt.

Vi tilbyder også at forebygge ved at lukke dit sommerhus ned til vinteren, så du ikke får dig en kedelig overraskelse, når du kommer tilbage næste forår. Det gør vi ved at lukke for hovedvandtilførslen og tømme alle vandrør og -haner med trykluft, så selv den mindste vanddråbe forsvinder.

Kontakt os på 23 23 24 62 – så laver vi aftalen med det samme - læs evt. vores guide til hvordan vi anbefaler at du selv lukker ned for sommerhuset.

Åbn for sommerhuset

Vi kender det alle sammen. Det er forår og sæsonen for sommerhus står for døren. Måske skal du som udlejer af dit sommerhus have tjekket at alle rør er intakte, måske skal du selv bruge sommerhuset henover sommeren og så er det også vigtigt at sommerhuset bliver åbnet korrekt op. At åbne et sommerhus op betyder egentlig bare at du får åbnet for vandet, tjekket at alle afløb fungerer og at VVS komponenterne fungerer korrekt. Det vil sige at toiletterne skyller korrekt ud og at alle lugtgener er væk.

Det kan gøres ved at gennemgå alle VVS installationer i sommerhuset og sikre sig at det hele er i orden. Er dette ikke noget du føler du kan gøre selv, så kontakt Hjelm & Henriksen VVS i Ebeltoft. Vi har stor erfaring med åbning af sommerhuse. Skulle der opstå noget akut VVS arbejde, så kan vi også hjæpe med det.

Er du selv lidt handy, så kan du med fordel følge Bedre Bad - Bedre Energis guide til at åbne op for sommerhuset. Vi har samlet en masse gode råd her.