NYT TOILET

Der var en gang hvor alle toiletter næsten var ens – sådan er det bestemt ikke længere! 

I dag har du valget mellem gulvstående eller væghængte, med indbygget cisterne eller med lækker smal monolith løsning. For ikke at tale om designvalgene og de nyere muligheder inden for øget hygiejne med berøringsfit skyl og duschtoilettet. 

Valget er dit, men vi hos Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Bad Aarhus kan guide og vejlede dig til den løsning der passer bedst til dig og dit personlige badeværelse. 

Mange toiletter har i dag udvidede funktioner

Der er flere muligheder for at øge velvære i valget af et toilet i dag, du kan bl.a. få: 

  • Vandsparefunktion
    Toilettet er udført med højt og lavt skyl. Ved at tilpasse den ønskede skyllemængde, kan du spare meget vand og mange penge på vandregningen årligt. Derudover er det også godt for miljøet med et vandspare toilet.
  • Berøringsfri skyl
    Udskylning sker ved at du blot fører din hånd over en sensor på toppen af toilettet. Sensoren aktiverer herefter skyllefunktion. En god hygiejnisk løsning, hvor spredning af bakterier er elimineret. Især velegnet til børnefamilien hvor bakterier spredes med lysets hastighed.
  • Duschtoilet
    Med de nye toiletter er der taget hul på en hel ny generation af toiletter. Dit toiletbesøg afsluttes ved at toilettet nænsom og med lunt vand rengør dig med en blid stråle samt lufttørring efterfølgende. Et duschtoilet er med til at sikre en oplevelse af en renere og mere hygiejnisk løsning efter hvert toiletbesøg! Frisk rindende vand er det mest naturlige rengøringsmiddel der findes – og er mere hygiejnisk og lækkert end aftørring med papir.


Vil du vide mere så kontakt Hjelm & Henriksen VVS på tlf. 23 23 24 62

Når du lader os stå for monteringen, så er du sikker på, at det udføres håndværksmæssigt korrekt. Og med arbejdet og montagen følger naturligvis en GARANTI og forsikring på det udførte arbejde og produktet der er blevet installeret på dit badeværelse.

Bemærk: Når du køber toilet hos os, så er prisen altid inklusive levering, montering og garanti på både produkt og løsning. Tilmed rydder vi også op efter os selv når vi har leveret dit toilet og tager det gamle toilet med retur. Vi sørger kort og godt for at det hele spiller når vi tager fra dig. Dette er en service som Bedre Bad kæden er stolte af at kunne tilbyde til vores kunder. Vi har erfaret at vi med denne løsning, kan tilbyde vores kunder den absolut bedste service. Det tillader os nemlig at have kontrollen (I samarbejde med kunden) over leverandøren, hvilke håndværkerfirmaer der skal inddrages og den generelle arbejdsgang. Vi kan sikre at tømreren ikke møder op, før VVS’eren er færdig med sin del. At leverancerne kommer til tiden via vores store leverandørnetværk, og at den generelle kvalitet i arbejdsgangen er høj, og at arbejdet bliver udført håndværksmæssigt korrekt.

Løber dit toilet?

Umiddelbart virker det som et dumt spørgsmål. Men faktisk løber mange af danskernes toiletter, uden de selv lægger mærke til det. Et løbende toilet kan koste mange penge om året. Faktisk helt op til 10.000 kr. på et år, og dette er bare ved at toilettet løber. Derfor vil det altid være fordelagtigt for dig at få tjekket dit toilet, bad og håndvaske. Hvis du selv har den praktiske erfaring, kan du med fordel gøre det selv, ellers er muligheden i at Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Bad Aarhus kan gøre det for dig. Ønsker du at tjekke dit toilet, kan du se efter i cisternen, dog skal du huske at slukke for vandet til toilettet. Hvis dette ikke lige falder dig naturligt, så kontakt Bedre Bad Aarhus som har afdelinger i både Aarhus, Lystrup, Kolind og Ebeltoft.

Læs mere om VVS og Sanitetsløsninger