TOTALLØSNINGER HOS BEDRE BAD AARHUS

Hjelm-Henriksen VVS styrer hele processen

Vi sikrer, at processen er tilrettelagt rationelt og at håndværkerne og materialer kommer i den rigtige rækkefølge. Det sikrer ikke blot en hurtige gennemførelse – men også den bedste totaløkonomi for dig. En totalløsning er simpelthen for at samle det hele i en pakke til jer. I skal kun guide os i forhold til indretning, design og funktionalitet. Vi sørger for alt andet til jeres projekt, og sørger for at alt fungerer optimalt, når vi er færdige. Samtidig er vi din kontaktperson, hvis nu dit projekt kræver andre håndværksmæssige færdigheder. Det kunne være andre typer af håndværkere der skulle hyres ind. Altså du behøves ikke at snakke med andre undtagen os, og vi kan derved meget effektivt få klaret dit projekt. Vi sørger samtidig for at alle håndværkere som kommer på besøg, håndhæver kvalitetshåndværket ligesom os selv. Fordi vi leverer kun noget vi selv er tilfredse med. Vi kan til enhver tid tage dit projekt op, og levere din totalløsning. Uanset om det er nyt badeværelse eller energiløsning.

Så når du har besluttet dig for din løsning, kan du i ro og mag læne dig tilbage – og glæde dig til at kunne slå dørene op til dit nye, flotte hjem. Du kan med fordel kontakte en af vores 4 afdelinger. Vi holder til i Aarhus C, Aarhus N (Lystrup), Ebeltfot og Kolind. Bor du tæt på er du også meget velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe. Vi snakker gerne din totalløsning igennem og tilretter løbende hvis der er behov for det.

Vores specialer er: 

 • Badeværelser
 • Nyt badeværelse
 • Bademiljø
 • Renovering af badeværelse
 • Totalløsning
 • Badeværelsesmøbler
 • Badeværelsestilbehør
 • Badeværelse inspiration
 • Toiletter
 • Blandingsbatteri
 • Vandhane (armatur)
 • Generel VVS

Uanset din relevante arbejdsopgave, så kan vi garanteret hjælp dig sikkert i havn. Vores kompetente håndværkere har god erfaring med mange fagområder, og vi er din garanti for håndværksmæssigt korrekt udført arbejde.

Ring og få en snak med os hos Hjelm & Henriksen A/S på 23 23 24 62

Vi laver smukke badeværelser og løser VVS projekter i nærområdet: Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg, Ebeltoft og Kolind.

Ingen skjulte gebyrer eller ekstra regninger!

I forbindelse med vores koncept totalløsninger, kommer vi ikke udenom at dette ses på prisen. Vores priser er nemlig altid inklusive alle omkostninger. Dvs. at vi indregner leveringen, monteringen, efterfølgende oprydning og servicering i vores priser. Det betyder typisk, at vi ved første øjekast godt, kan virke dyrere end vores konkurrenter. På den lange bane er det dog ofte ikke tilfældet. Ikke hvis man ser på kvalitetshåndværket vi udfører. Vi leverer nemlig altid tilfredsstillende resultater, og vi går aldrig fra en opgave før kunden er tilfreds. En ekstra gulerod ved vores prismodel, er at du aldrig vil opleve ekstra regninger, eller finde skjulte omkostninger i forbindelse med dit byggeprojekt. Vores priser er fuldstændigt transparente, hvilket giver kunden det bedst mulige overblik over hvad denne betaler for. Det gør det også nemmere at se hvilke til- eller fravalg man vil lave. Vi er stolte over at være en af de eneste håndværkskæder i Danmark, som har så ærlige og transparente priser.

Læs mere om VVS og Sanitetsløsninger:

Herunder kan du læse mere omkring de forskellige arbejdsområder, hvori vi udfører vores totalløsninger. Vi favner meget bredt i vores arbejde, og kan hjælpe dig med opgaver inden for VVS og sanitet, Varme, energi og blikkenslageropgaver. Du er meget velkommen til at komme forbi butikken, eller kontakte os på anden vis, hvis du står med en opgave, som vi skal løse. Søger du rådgivning omkring igangværende opgaver, så er vi også klar med en hjælpende hånd.