Udskiftning af rør 

Få hjælp til din rørskade i Aarhus og omegn

En skade på et vandrør skal repareres hurtigst muligt, da det ellers kan forårsage store skader i dit hjem. Hos Hjelm & Henriksen VVS har vi mange års erfaring med rør - om så du har brug for hjælp til et utæt rør eller en rørskade. Vi er specialister i reparation og udskiftning af utætte og tærede vand- og varmerør, herunder udbedring af skjulte rørskader. Så hvis dine rør lækker vand og du har brug akut assistance i forhold til VVS arbejdet så kontakt Hjelm & Henriksen som dækker hele Aarhus området.

Har du dårlig afkøling på det varme vand?

Er du også en af dem, der har fået brev fra fjernvarmeværket om dårling afkøling? Så ring til os på tlf.: 23 23 24 62 - vi har løsningen!

Utæt stigrør eller faldstamme?

Vi er specialister i udskiftning og reparation af stigrør og faldstammer i ejendomme. Vi kommer med det samme og tilbyder 24 timer service.

Kontakt os

Er du i tvivl om du har en rørskade, så ring til os, vi er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi kan bistå dig i mange typer af akut rørarbejde. Uanset om det drejer sig om en lille lækage eller et sprængt vandrør, så kan du ringe til os. Vi dækker hele Aarhus og omegn.

Vi står klar til at hjælpe 24/7 ved akutte problemer - ring til vores døgnvagt på tlf.: 23 23 24 62

Vi reparerer og udskifter rør inden for alle VVS opgaver i nærområdet: Hele Djursland herunder, Ebeltoft, Kolind og Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksbjerg.