Udskiftning af vand- eller varmerør 

Få hjælp til din rørskade - hurtigt

En skade på et vandrør skal repareres hurtigst muligt, da det ellers kan forårsage store skader i dit hjem. Hos Hjelm & Henriksen VVS har vi mange års erfaring med rør - om så du har brug for hjælp til et utæt rør eller en rørskade. Vi er specialister i reparation og udskiftning af utætte og tærede vand- og varmerør, herunder udbedring af skjulte rørskader. Så hvis dine rør lækker vand og du har brug akut assistance i forhold til VVS arbejdet så kontakt Hjelm & Henriksen som dækker hele Aarhus området. De mest gængse søgninger foretaget, indenfor VVS og rørskader er: vvs rør, vvs rør lækker, sprunget vandrør. Er du en af dem der har søgt på dette eller noget lignende, så kan vi hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag og få en akut VVS'er ud til dig og få afhjulpet problemet hurtigst muligt.

Har du dårlig afkøling på det varme vand?

Er du også en af dem, der har fået brev fra fjernvarmeværket om dårling afkøling? Så ring til os på tlf.: 23 23 24 62 - vi har løsningen!

Utæt stigrør eller faldstamme?

Vi er specialister i udskiftning og reparation af stigrør og faldstammer i ejendomme. Vi kommer med det samme og tilbyder 24 timers service. Vigtigheden af at stigrør og faldstammer er tætte og ikke har nogen lækager er altafgørende for et sundt varmeflov og et hygiejnisk hjem eller erhvervslejemål. Kontakt Hjelm & Henriksen VVS hvis I finder utætheder på enten stigrør eller faldstammer. Vi kan hurtigt komme ud og reparere så det igen er tæt og forsvarligt forseglet.   

Kontakt os

Er du i tvivl om du har en rørskade, så ring til os, vi er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi kan bistå dig i mange typer af akut rørarbejde. Uanset om det drejer sig om en lille lækage eller et sprængt vandrør, så kan du ringe til os. Vi dækker hele Aarhus og omegn - herunder også Djursland og Ebeltoft. Det kan nogle gange være svært at overskue om der er en lille lækage eller utæthed på røret. Derfor anbefaler vi at få det efterset uanset hvad. Kontakt Hjelm & Henriksen VVS og få os ud for at efterse vandrørene. Vi benytter os af special udstyr som ikke forefindes i enhver husstand. Derfor kan vi også med større sikkerhed fastslå om der er flere lækager end blot ved brugen af det blotte øje.

24/7 akut VVS hjælp

Ring til døgnvagten på tlf. 23 23 24 62. Vi reparerer og udskifter rør inden for alle VVS opgaver i nærområdet: Hele Djursland herunder, Ebeltoft, Kolind og Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksbjerg. Kort sagt så dækker vi hele Århus og oplandet.