Service og VVS

Hos Bedre Bad & Energi - Hjelm & Henriksen A/S tilbyder vi totalløsninger inden for vvs til kunder i hele Aarhus-området samt Ebeltoft og Djursland. Med mange års erfaring inden for faget kan vi sikre dig en optimal løsning – skræddersyet efter ønske og behov. Vi klarer alle typer opgaver fra små reparationer til store nybyggerier.

Uanset om dit afløb er stoppet, dit toilet løber, din vandhane drypper eller det er noget større, så kan vi hjælpe dig. Samtidig ved brug af VVS service kan du sikre en længere levetid på nogle af dine installationer, og derved spare penge på den lange bane. Service omfatter stort set alle dine installationer, og du kan altid forvente en professionel og faguddannet medarbejder, når du bestiller service fra os. Kvalitets håndværk er en del af vores DNA, og vi levere altid ud fra dette præmis. Alt hvad vi laver skal være det ypperste, så vi sikre langtidsholdbare løsninger for jer. Når vi er ude ved jer og lave service, så kan man som service minded og professionel håndværker ikke undgå at ligge mærke til fejl. Det kan for eksempel være installationer som nemt og hurtigt kan forberedes eller noget der direkte er forkert. Så du kan derfor altid forvente forslag til forbedringer, hvis vores medarbejder støder på noget under sit arbejde. Disse forbedringer kan med fordel klares for dig.

Ring til din VVS-installatør Hjelm & Henriksen A/S, 
Bedre Bad Aarhus på 23 23 24 62.

Vi kører i Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager,  Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg.

Læs også om: