VVS Døgnvagt 

Har du et akut problem med vand, varme eller sanitet, så kontakt os. Vi har døgnvagt og hjælper med alle problemer.

  • Er der sprunget et vandrør ?
  • Svigter varmen ?
  • Eller har du andre akutte VVS problemer?

Uanset omfanget eller størrelsen af dit akutte problem, så står vi klar til løsning. Du kommer i kontakt med os ved at ringe på nedenstående telefon.

Så skal du blot ringe på 23 23 24 62. Her igennem bliver du guidet. 

Bemærk: Et vagtudkald er altid forbundet med ekstraomkostninger. 
Der bliver faktureret for 1 vagt udkald. Forhøjet time takst og altid min. 1 time. Samt for servicebil og materialer. 

Du kan trygt stole på os

Et akut problem planlægger sjældent sig selv, og kan ske på alle tider af døgnet, også udenfor vores normale arbejdstid. Hos Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus C kunne vi aldrig drømme om, at lade vores kunder være i stikken med deres akutte problemer, derfor tilbyder vi døgnvagt.

Uanset tidspunktet af døgnet, så kan du forvente den samme høje service og engagement. Vi har altid kunden i fokus, og løser opgaverne til de lavest mulige omkostninger for dig.

Hvis du ringer til vores døgnvagt, så kan du med fordel forsøge så vidt muligt at forklare opgavens omfang og størrelse. På den måde har vi mulighed for at danne os et overblik inden vi overhovedet er kommet frem. Det medfører en mere effektiv løsning af problemer, så du fortsat kan nyde din aften eller sove trygt om natten.

Kontakt Hjelm & Henriksen A/S, Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus

Vi yder døgnvagt inden for alle VVS opgaver i nærområdet: Hele Djursland herunder, Ebeltoft, Kolind og Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg. 

 

Lær din lokale VVS- og Energimand bedre at kende - læs mere her: